Komisija za dodelu stipendija Fondacije Ana i Vlade Divac objavljuje konačnu rang listu o dodeli ,,Stipendije Nada Obradović'' u iznosu od 10.000 dinara mesečno u toku trajanja školske 2023/2024. godine (ukupno 10 meseci). Na konkurs je pristiglo ukupno 45 prijava, a dodeljene su ukupno 5 stipendija.

Konkurs je bio namenjen studentima poljoprivrede ili veterine koji su školske 2023-2024. godine upisali prvu godinu studija na teritoriji Republike Srbije, a po unapred utvrđenim uslovima.

Odabrani su sledeći stipendisti:

RBR Ime i prezime Grad
1
Aleksa Đurđević
Selevac - Smederevska Palanka
2
Anastasija Petrović
Koceljeva
3
Anđela Grubački
Zrenjanin
4
Anđela Nikolić
Skobalj -Smederevo
5
Emilija Bojković
Veliko Orašje- Velika Plana

Naša draga koleginica Nada Obradović bila je veliki zaljubljenik u selo, prirodu i ljude. Osnivač je Divac poljoprivrednog Fonda, u okviru koga je preko 1,000 najugroženijih domaćinstava dobilo podršku za dostojanstven život i rad na selu. Neumorno i nesebično je svoj život delila sa svima kojima je pomoć bila potrebna, ostavljajući neizbrisiv trag među onima koji su imali sreću da je upoznaju i da dele život sa njom.

U njeno ime nastavljamo da se borimo za bolji život porodica na selu. 

Konkurs je bio otvoren do 27. oktobra 2023. godine

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti