Filantropija nema granice

Tematskim grupama, nakon panela, ćete moći da pristupite od 17:25 CET putem ovog linka i moći ćete da odaberete temu kojoj se priključujete, kao i da menjate teme.

Fondacija Ana i Vlade Divac organizuje Panel o dijaspori pod nazivom „Filantropija nema granice“, 14. decembra 2021. sa početkom u 15 časova (CET).

Cilj panela „Filantropija nema granice“ je zbližavanje dijaspore i organizacija u Srbiji (institucija, neprofitnih organizacija, medija, itd), unapređenje informisanja o dešavanjima u zemlji i u dijaspori kao i predstavljanje primera dobre i uspešne saradnje. Dijaspora pruža ogroman doprinos razvoju naše zemlje ali se o tome možda nedovoljno govori, a sa druge strane nedovoljno informacija o dešavanjima u Srbiji stiže do predstavnika
dijaspore, i želimo da kroz ovaj događaj dođemo do predloga kako da to unapredimo. Catalyst Balkans predstaviće podatke o davanjima dijaspore u 2021. godini.

Panel će okupiti predstavnike institucija, medija, organizacija i pojedinaca iz dijaspore i matice, a na panelu će biti predstavljeni i rezultati upitnika o mogućnostima za unapređenje saradnje organizacija u Srbiji i medija u dijaspori.

Događaj se realizuje kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a sprovodi Кoalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac a čiji su članovi Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART Кolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti