Konkurs za treću generaciju polaznika neprofitne IT škole – IT Bootcamp do 13. januara!

U toku je prijavljivanje za treću generaciju polaznika neprofitne IT škole - IT Bootcamp čiji obrazovni program pruža praktične IT veštine i znanja.

Cilj škole je da pruži besplatno znanje svima koji nisu imali priliku da se formalno obrazuju u oblasti informacionih tehnologija. Kursevi su fokusirani na praktičnom radu koji je primenljiv na poslu, kako bi povećali mogućnost zaposlenja ili sticanja iskustva kroz praksu na IT tržištu rada. Kako bi premostili raskol koji postoji na tržištu i pomogli bržem ekonomskom razvoju Srbije, grupa donatora iz dijaspore je odlučila da otvori IT školu u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, a uz podršku Naučno-tehnološkog parka na Zvezdari. Do sada je školu uspešno završilo 95 polaznika od kojih je 31 pronašlo svoju šansu na IT tržištu rada.

Kursevi stavljaju akcenat ne samo na praktična IT znanja već i na pripremu za poslovne intervjue. Program je namenjen polaznicima bez tehničkog, odnosno programerskog, predznanja. Međutim, potrebno je da polaznik aktivno zna da koristi računar, odnosno da zna da kuca, koristi Internet i fajlove.

IT Bootcamp u drugom ciklusu nudi kursev razvoja veb stranica i testiranja softvera. www.itbootcamp.rs/

Za kurseve koji počinju krajem januara možete se prijaviti do 13.01.2019. preko vebsajta: www.itbootcamp.rs/prijava/

Prijavi se i ti za IT!

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti