Fondacija Ana i Vlade Divac će povodom raspisivanja konkursa za organizacije civilnog društva i neformalne grupe u opštinama Šid, Preševo i Subotica organizovati info-sesije kako bi informisala sve zainteresovane o uslovima konkursa. 

Fondacija Ana i Vlade Divac će podržati inicijative u lokalnim zajednicma koje rešavaju svakodnevne probleme i zadovoljavaju potrebe lokalnog stanovništva, a posebno one inicijative koji se realizuju u ruralnim sredinama, stvaraju prostor za zajedničke aktivnosti izbeglica i lokalnog stanovništva i stvaraju najveći benefit za lokalnu zajednicu. Fondacija Ana i Vlade Divac će podržati inicijative na teritoriji ove 3 opštine sa ukupno 70.000 dolara.

Info-sesije o konkursu će se održati u petak 24.11. u Šidu, u ponedeljak 27.11. u Subotici i 30.11. u Preševu.

Za prijave i informacije o vremenu i mestu održavanja info sesije, posetite www.divac.com/mozemoimi

Konkurs pod sloganom „Možemo i mi“ sprovodi Fondacija Ana i Vlade Divac u okviru projekta „Podrška stanovništvu u zajednicama pogođenim izbegličkom krizom“ uz podršku Fondacija za otvoreno društvo (Open Society Foundations).

Tagovi

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti