U saradnji sa JKP „Infostan tehnologije", obezbedili smo pakete sa osnovnim životnim namirnicama za 550 najsiromašnijih jednoroditeljskih porodica sa evidencije 17 opštinskih odeljenja Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu.

Pomoć za najugroženije jednoroditeljske porodice u Beogradu

Beograd, 10. 2. 2020. U akciji je prikupljeno 1.719.195 dinara za nabavku paketa sa osnovnim životnim namirnicama. Ukupno 5099 domaćinstava je uplatilo donaciju putem priznanice koja je dolazila uz septembarske račune za Infostan na teritoriji grada Beograda.

„Fondacija Ana i Vlade Divac već više od sedam godina na različite načine pomaže jednoroditeljskim porodicama koje spadaju u posebno ugrožene. Drago nam je što imamo dugogodišnju saradnju sa „JKP Infostan tehnologije“ u kojoj Beograđani uvek pokažu humanost“, rekla je Ana Koeshall, direktorka Fondacije Ana i Vlade Divac i dodala da će Fondacija i ubuduće organizovati akcije prikupljanja pomoći za najsiromašnije i promovisati kulturu davanja u našem društvu.

„JKP “Infostan Tehnologije” je kao društveno odgovorno preduzeće pružilo korisnicima mogućnost da podrže humanitarnu akciju i dobrovoljno doniraju novac, u skladu sa svojim mogućnostima. Uz septembarski račun objedinjene naplate korisnicima je distribuirana uplatnica za pomoć humanitarnoj akciji, prilikom čega su mnogobrojni Beograđani prepoznali značaj ove akcije i donirali sredstva kojima su nabavljeni paketi sa osnovnim životnim namirnicama za najugroženije jednoroditeljske porodice u Beogradu“, rekla je Milica Paunović iz JKP “Infostan tehnologije”.

Fondacija Ana i Vlade Divac gotovo deceniju pruža pomoć samohranim roditeljima i njihovoj deci, kao jednoj od najugroženijih grupa u našem društvu kroz stambeno zbrinjavanje, direktnu humanitarnu pomoć i podršku u započinjanju i razvoju malog biznisa. Zahvaljujemo svim Beograđanima i Beograđankama koji su pomogli da što veći broj naših najsiromašnijih sugrađana dobije pomoć.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti