U saradnji sa JKP „Infostan tehnologije" po četvrti put obezbedili smo pakete sa osnovnim životnim namirnicama za 600 najsiromašnijih jednoroditeljskih porodica sa evidencije 17 opštinskih odeljenja Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu.

Centar za socijalni rad - Zvezdara

Centar za socijalni rad - Zvezdara

Beograd, 30. 5. 2020. U akciji je prikupljeno 2.109,400 dinara za nabavku 600 paketa sa osnovnim životnim namirnicama. Ukupno 4.878 domaćinstava je uplatilo donaciju putem priznanice koja je dolazila uz decembarske račune za Infostan na teritoriji grada Beograda.

„Fondacija Ana i Vlade Divac više od devet godina na različite načine pomaže jednoroditeljskim porodicama koje spadaju u posebno ugrožene. Drago nam je što imamo dugogodišnju saradnju sa „JKP Infostan tehnologije“ u kojoj Beograđani uvek pokažu humanost, a posebno su to pokazali sada, u vreme krize izazvane pandemijom kovid 19.“, rekla je Ana Koeshall, direktorka Fondacije Ana i Vlade Divac i dodala da će Fondacija i ubuduće organizovati akcije prikupljanja pomoći za najsiromašnije i promovisati kulturu davanja u našem društvu.

„JKP “Infostan Tehnologije” je kao društveno odgovorno preduzeće pružilo korisnicima mogućnost da podrže humanitarnu akciju i dobrovoljno doniraju novac, u skladu sa svojim mogućnostima. Uz decembarski račun objedinjene naplate korisnicima je distribuirana uplatnica za pomoć humanitarnoj akciji, prilikom čega su mnogobrojni Beograđani prepoznali značaj ove akcije i donirali sredstva kojima su nabavljeni paketi sa osnovnim životnim namirnicama za najugroženije jednoroditeljske porodice u Beogradu“, rekla je Milica Paunović iz JKP “Infostan tehnologije”.

Korisnica u Centru za socijalni rad, Zvezdara

Korisnica u Centru za socijalni rad, Zvezdara

Fondacija Ana i Vlade Divac više od decenije pruža pomoć samohranim roditeljima i njihovoj deci, kao jednoj od najugroženijih grupa u našem društvu kroz stambeno zbrinjavanje, direktnu humanitarnu pomoć i podršku u započinjanju i razvoju malog biznisa. Zahvaljujemo svim Beograđanima i Beograđankama koji su pomogli da što veći broj naših najsiromašnijih sugrađana dobije pomoć. Tokom saradnje više od jedne decenije u saradnji sa JKP „Infostan tehnologije“  organizovali smo humanitarne akcije za nabavku sredstava za fiskulturnu salu u okviru projekta “Jedan u million”, obnovu kuća u Obrenovcu nakon majskih poplava, izgradnju zgrada za socijalno stanovanje, pomoć Kraljevu nakon zemljotresa i pomoć seoskim domaćinstvima.

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti