Dvodnevna godišnja onlina konferencija projekta "Održivi razvoj za sve" a biće održana na platformi KUDO 8. i 9 decembra od 11 časova.

Godišnja konferencija projekta "Održivi razvoj za sve": Agenda 2030 - u susret novim izazovima

Dvodnevna godišnja onlina konferencija projekta “Održivi razvoj za sve” a biće održana na platformi KUDO.
Učesnici će biti predstavnici Ujedinjenih nacija, Evropske unije, Vlade Republike Srbije, ambasada, poslovnog i civilnog sektora, kao i mnogi drugi.

Tema konferencije će biti Perspektive razvoja Srbije u kontekstu Agende 2030. Da li je Srbija na dobrom putu u ostvarivanju ciljeva održivog razvoja do 2030. godine?

Cilj konferencije biće da okupi relevantne nedržavne aktere i donosioce odluka (na nacionalnom i lokalnom nivou) kako bi pronašli najbolje načine da se prioriteti razvoja Srbije uklope sa ciljevima Agende 2030.

Konferencija će takođe imati za cilj da doprinese stvaranju daljeg strukturisanog i organizovanog dijaloga između nedržavnih aktera u okviru Platforme “Održivi razvoj za sve” i relevantnih donosioca odluka iz javnog sektora.

AGENDU POGLEDAJTE OVDE.

Moderato konferencije: Vladimir Aleksić

Zvanični jezik konferencije biće srpski. Za one koji ne govore srpski jezik biće obezbeđen simultani prevod kao i titl za video materijale koji će biti prikazani na početku konferencije.

PRIJAVITE SE OVDE.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti