SPEED DATING: EU fondovi za mlade i saradnju mladih u regionu

U četvrtak 7. decembra od 12 časova u EU info centru u Beogradu organizovan је drugi po redu „Speed dating: EU fondovi za mlade i saradnju mladih u regionu“.

Reč je o brzom načinu upoznavanja predstavnika organizacija civilnog društva sa EU fondovima za projekte koji u fokusu imaju mlade i koji podstiču saradnju mladih u regionu. Događaj je deo kampanje za mlade „Evropa za tebe“ (#EUzaTebe), a zajednički su ga organizovali EU info centar, Delegacija Evropske unije u Srbiji, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom i Fondacija Ana i Vlade Divac.

U Speed dating-u su učestvоvali predstavnici 30 udruženja i organizacija mladih, kao i predstavnici EU fondova i programa Erazmus+, Erazmus za mlade preduzetnike, Kreativna Evropa, Evropa za građane i građanke, Evropski instrument za demokratiju i ljudska prava (EIDHR), Program podrške civilnom društvu (CSF), Mreža omladinskih fondova Zapadnog Balkana i Turske, Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO), Propulsion Fund (Foundation for New Communications Dokukino), a biće prisutni i predstavnici Krovne organizacije mladih Srbije i EU info centra.

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti