U prostorijama Fondacije održali smo sa partnerima radni sastanak o tome koliko lokalne samuprave ulažu u sprovođenje omladinske politike.

Radni sastanak: Koliko lokalne samouprave ulažu i sprovođenje omladinske politike?

Zajedno sa predstavnicima Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva finansija, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom, Delegacije Evropske unije u Srbiji, Republičkog sekretarijata za javne politike, Stalne konferencije gradova i opština i Kancelarije za mlade opštine Obrenovac, diskutovali smo o prvim nalazima naše analize koja se bavila temom ulaganja lokalnih samouprava u spovođenje omladinske politike u Srbiji. 

Dve su glavne teme bile na dnvenom redu diskusije:

1) Prva o problemima na lokalu 

2) O mogućim preporukama koje bi pomogle da se unapredi transparentnost ali i zanimanje za sprovođenje omladinske politike.

U narednih mesec dana biće izrađena analiza i preporuke koje će biti predstavljene nadležnim institucijama.

Analizu o tome koliko lokalne samouprave ulažu sprovođenje omladinske politike sprovodimo u okviru Mreže omladinskih fondova Zapadnog Balkana i Turske.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti