U saradnji sa Krovnom organizacijom mladih organizujemo drugi Forum omladinske politike - FOP2018, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Evropske komisije.

FOP2018: Drugi Forum omladinske politike 6. Decembra u Narodnoj skupštini

Drugi FOP će se održati u četvrtak, 6. decembra od 11 do 16 časova u zgradi Narodne skupštine (Kralja Milana 14) u Beogradu.

Forum omladinske politike je centralni događaj omladinske politike u Srbiji i ima za cilj da umreži najvažnije različite aktere omladinske politike na nacionalnom nivou.

Konferencija će biti posvećena temi unapređivanja omladinske politike u Srbiji i uspostavljanju kvalitetne saradnje među svim relevantnim akterima. Ovo je prilika da se skrene pažnja na obaveznost uključivanje mladih u proces donošenja odluka na svim nivoima. Na samoj konferenciji pored predstavljanja rezultata Ministarstva omladine i sporta, biće predstavljena relevantna istraživanja o položaju mladih u Srbiji ali i promovisani primer dobre prakse gde su mlade osobe na pozicijama za donošenje odluka kao što su: mlada osoba zamenik ministra, mladi član Narodne skupštine, mladi opštinski odmornik, ali i predstavnici medija.

Teme ovogodišnjeg Foruma omladinske politike su: indeks participacije mladih, istraživanja o mladima - šta nam govore podaci koje dobijamo i kako da ih iskoristimo da unapredimo politike i odlučivanje mladih i uticaj na donošenje odluka na nacionalnom i lokalnom nivou.
Za učestvovanje na drugom Forumu omladinske politike dovoljno je popuniti sledeći formular. Nakon selekcije učesnika i učesnica, svi prijavljeni biće obavešteni o ishodu do 4. decembra u prepodnevnim časovima. 
 
Prijave su otvorene do 2. decembra u 23:59, a naknadne prijave neće biti uzete u razmatranje.

NAPOMENA: Učesnicima/ama će troškovi puta biti refundirani, a o tome na koji način se refundira novac, obavestićemo izabrane nakon selekcije prijavljenih.
PRIJAVI SE OVDE.

Za sva dodatna pitanja pišite na [email protected]

Vidimo se na FOP-u! 
#FOP2018

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti