Na trci Belgrade Business Run obezbeđena sredstva za Divac stipendiste

Beograd je u četvrtak 13. juna, posle posla, bio centar najvećeg tim bilding događaja u Srbiji. Preko 4300 zaposlenih iz 400 najfit kompanija učestvovalo je na poslovnoj trci SBB Belgrade Business Run na kojoj smo bili humanitarni partner.

Kompanije Zlatiborac, Powerade Srbija, Roche Srbija, Balkan Bet su u humanitarnom delu trke donirali sredstva za Divac stipendiste. 

„Humanitarni karakter SBB Serbia Business Run predstavlja dodela stipendija za izvrsne srednjoškolce koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica. Naši stipendisti volontiraće na trci u Beogradu. Kroz trčanje vi menjate sopstveni život i navike, a mi našim stipendijama, takođe, menjamo živote mladih ljudi“ sa ponosom je istakla Miljana Kerču iz Fondacije Ana i Vlade Divac. 

Kompanija eFront je za beogradsku trku prijavila preko 130 zaposlenih. Branko Lučić iz ove kompanije veliki broj aktivno zaposlenih objašnjava kroz kontinuiran rad na motivaciji, kulturu društvene odgovornosti i negovanje zaposlenih kroz različite vrste aktivnosti posle posla.

Novina beogradske trke je trofej „Beogradski Viktor“ koji će biti dodeljen u 20 kategorija.

Staze dužine 5km prilagođene su i rekreativcima, a akcenat se stavlja na samo učešće i probijanje sopstvenih granica, jer „ZNAŠ DA MOŽEŠ“! Pobednik na beogradskoj trci biće svako ko stigne na cilj i za svoj lični uspeh biće nagrađen medaljom, a obezbeđen je i live prenos na društvenim mrežama Serbia Business Run. Nakon trke u Beogradu, SBB Serbian Business Run biće organizovan u Nišu (19.9.) i Novom Sadu (10.10.). 

Spektakularnom trkom i timskim duhom zaposleni su pokazali kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci pokazali kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. 

Pobednici trke SBB Belgrade Business Run su kompanije JK PUTEVI SRBIJE i NIS GAZPROM NEFT, drugo mesto zauzela je kompanija Trezor Volga, a treće mesto kompanija Delta Holding. Najbolji u muškoj konkurenciji bio je Kristijan Stošić iz JK Putevi Srbije, a u ženskoj konkurenciji najbolja je bila Biljana Cvijanović iz kompanije DFK Konsultant Revizija.

Po prvi put ove godine dodeljeno je i 19 nagrada „Beogradski Viktor“ u različitim kategorijama.

Srbiju i dalje očekuju sjajne trke zaposlenih sve do kraja 2019. godine! Sledeće SBB Serbia Business Run trke biće organizovane u Nišu (19.9.) i Novom Sadu (10.10.).

Tagovi

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti