Više od 30% dece u Srbiji živi u siromaštvu. Do sada smo obezbedili stipendije za 426 srednjoškolaca iz cele Srbije koji žive u veoma teškim uslovima.

Svi oni su odlični učenici koji upisuju fakultete i menjaju svoj život kroz uspeh u obrazovanju. Znanje i upornost se isplate, a mnoga vredna i pametna deca čekaju na našu podršku.

Pridružite nam se i donirajte za decu Srbije OVDE ili pošaljite SMS na 2112 (važi samo za Srbiju)

Iz SAD možete donirati OVDE 

Karticom iz inostranstva možete donirati OVDE

Više o Divac stipendijama OVDE.

BIZ KVIZ LIGA - 2. sezona

U 2020. smo pokrenuli prvi humanitarni kviz namenjen kompanijama i organizacijama iz Srbije - BizKviz ligu.

Pandemija je svakako uticala i na naš program, ali smo ponosni što smo uprkos svim preprekama, uspešno realizovali prvu sezonu ovog zabavnog nadmetanja kompanijskih timova u znanju. To nas je ohrabrilo i dalo nam dodatnu energiju da za Vas pripremimo novu sezonu takmičenja za "najpametniju kompaniju u Srbiji".

Bilo bi nam veliko zadovoljstvo da nam se pridružite prijavljivanjem ekipa Vaše kompanije. Takmičenje će se odvijati svake druge nedelje, kroz 10 ligaških i 2 završne kviz-večeri, a celokupan koncept BizKviza podrazumeva krajnje realistično, pravo kviz-iskustvo.

Savremeni elektronski sistem ne zahteva papir i olovku i uz fer-plej, pruža odličnu zabavu i priliku za druženje sa kolegama i drugim kompanijama.

Učešćem u BizKviz ligi učestvujete i u humanitarnoj akciji Fondacije Ana i Vlade Divac - zajedno stipendiramo najbolje srednjoškolce u Srbiji iz socijalno ugroženih porodica.

PRIJAVITE SVOJU EKIPU na [email protected] ili [email protected]
 

Više informacija pronađite  na stranici kvizodrom.rs  ili u brošuri u prilogu. 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti