Uskršnja aukcija u Somboru donela sredstva za Divac stipendiste

Povodom uskršnjih praznika, u saradnji sa Rotari klubom Sombor i Gradom Somborom, organizovali smo uskršnja aukciju čoko jaja u predivnoj sali Somborske Županije da bismo sakupili dodatna sredstva za Divac stipendiste. Svi naši stipendisti postižu odlične rezultate u školi i na takmičenjima, a dolaze iz socijalno ugroženih porodica. I pored problema, svi volontiraju i tako pomažu svojoj zajednici.

Aukcija je protekla više nego uspešno! Prodato je svih 33 jaja - eksponata, tri velika i 30 manjih čije fotografije možete videti u galeriji. Sakupljeno je 246.600,00 dinara što je dovoljno za dve pune stipendije.

Hvala svim donatorima i prijateljima iz kompanije Art Ival d.o.o.Premier čokolada koji su naporavili divna čoko uskršnja jaja. 
Osim mnogobrojnih donatora, predstavnika grada Sombora, Rotari kluba Sombor i Fondacije Divac sa nama su bili i Ina i Stefan, dvoje Divac stipendista za školsku 2018/2019 iz Sombora koji su se obratili prisutnima.

 

Tagovi

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti