Obišli smo mlade poljoprivrednike u Požarevcu

Požarevac. Obišli smo učenike Srednje poljoprivredne škole u Požarevcu koji su se prijavili na naš konkurs za osnaživanje mladih poljoprivrednika. I Uverili smo se da su to sjajni mladi ljudi sa dobrim idejama za bavljenje poljoprivredom koje roditelji podržavaju. Pojedini žele da se bave ovčarstvom, a ne ki od njih proizvodnjom povrća, meda, a mi ćemo se potruditi da ih podržimo i obezbedimo im donacije koje će omogućiti napredak porodičnog gazdinstva, a za njih biti podsticaj i nagrada za opredeljenje da se bave poljoprivredom.
Fondacija Ana i Vlade Divac je sa partnerima u februaru započela projekat namenjen podršci mladim poljoprivrednicima, učenicima završne godine srednjih poljoprivrednih škola u Požarevcu, Prokuplju i Požegi.

Projekat postoji zahvaljujuću partnerstvu Fondacije Ana i Vlade Divac, pomenute tri poljoprivredne škole i gradova Požarevac i Prokuplje, kao i opština Požega, Gornji Milanovac i Arilje.

U skladu sa dogovorom, za ovu godinu smo donacijama navedenih partnera obezbedili budžet u ukupnom iznosu od 4.400.000 dinara koji će se koristiti isključivo za nabavku sredstava za rad za mlade poljoprivrednike čije poslovne ideje zajednička komisija odredi kao najbolje. 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti