U saradnji sa najvećom evropskom tango organizacijom - Tango Natural Beograd organizovali smo međugeneracijsku radionicu tango plesa za naše starije sugrađanke i sugrađane.

Međugeneracijska radionica tango plesa

Uživali smo sa oko 60 penzionera koji su sa nama podelili svoju energiju i napravili odličnu atmosferu!

Tango je susret dva ljudska bića u zagrljaju. Kada plešemo ne postoje polne, verske, rasne, generacijske ni bilo koje druge razlike. Plešući mi razvijamo lični osećaj sebe i počinjemo da se saosećamo sa drugima.

Baš zato se argentiski tango savršeno poklapa sa vrednostima koje promoviše Nedelja solidarnosti, kojom Fondacija Divac obeležava 10 godina rada a i u sklopu ovog jubileja organizujemo čitav niz manifestacija pod nazivom „Slavimo solidarnost“.

Želimo da podstaknemo solidarnost pružajući našim sugrađanima širom Srbije raznovrsne besplatne programe i aktivnosti prilagođene različitim generacijama i interesima građana Srbije. Projekat je podržala EU preko Programa Evropa za građane i građanke.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti