Film "Suton", u režiji našeg proslavljenog režisera Gorana Paskaljevića i produkciji Dobrivoja Tanasijevica, poznatijeg kao Dan Tana prikazan je u Kinoteci 17. maja.

Projekcija filma "Suton" u Kinoteci

"Suton" je američko-srpska koprodukcija iz 1982. godine, sa čuvenim američkim glumcem srpskog porekla Karlom Maldenom, u glavnoj ulozi. 

Ovaj film je divan primer saradnje umetnika iz dve zemlje, dijapore i matice, a na dirljiv način govori o porodičnim odnosima i ljubavi, od strane režisera koji je kroz svoje filmove promovisao humanizam i saradnju među ljudima.

Podsetićemo vas da je Goran Paskaljević, pored osvojenih mnogobrojnih nagrada, prvi filmski režiser koji je 2002. u Minhenu dobio nagradu Bernard Viki „Most“ za mir, razumevanje među narodima i nepovredivosti ljudskog dostojanstva.

Pogledajte VIDEO koji je nastao tokom projekcije.

Fondacija Ana i Vlade Divac projekciju je organizivala u okviru proslave 10 godina svog rada i Festivala solidarnosti u okviru koga nizom događaja promoviše saradnju, solidarnost i dobro među ljudima.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti